Tryggeboliger AS

..er ett av markedets mest prisbevisste aktører. Vi leverer kvalitet raskt og rimelig.
Er det noe du savner, kontakt oss på e-post: info@tryggeboliger.no
 
Alle pakkene er veil.pris da vi kan sy om pakkene nøyaktig slik du ønsker, da vi alle har forskjellige behov.
Da fyller du ut kontaktskjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt senest neste arbeidsdag.
Du kan også sende oss mail med hva du ønsker, slik at vi kan ta en prisvurdering. 
Du kan også invitere oss hjem (pr i dag kun i Nord-Rogaland og deler av Hordaland, Bømlo, Fitjar og Stord)så kan vi ta en vurdering av hvilket utstyr du bør ha for best mulig sikring.
 
Tryggeboliger satser på den enkeltes trygghet ogs ikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen. Vi ønsker å tilby gode produkter og tjenester, men som fortsatt har god kvalitet. Vi ønsker atvåre kunder skal få best pris, og best service når de møter behovet.Vi tilbyr gode løsninger til både private ogbedrift. Vi har i nettbutikken sydd sammen forskjellige alarmpakker, men her kan man også lage individuelle pakker om de vi tilbyr ikke samsvarer til behovet du har i dag. Det gjelder både kameraovervåkning, alarm, brannvernutstyr osv.

Trådløs husalarm for hjem, kontor, ferie-og forretningslokale

Det skjer iblant at du må være bortreist flere dager, tom. uker uten mulighet til å kontrollere at alt er ok i huset. Du har kanskje et lagerlokale som du ikke besøker hver dag. Sommerhytta kan stå tom i flere måneder om vinteren. Det er bra med nabohjelp, men kontinuerlig overvåkning kan ikke forventes engang fra ens beste venner. En fin løsning er derfor overvåkning med husalarm.
 
Gamle innbruddsalarmsystemer baserte seg på med et høyt lydsignal å vekke omgivelsenes oppmerksomhet og på den måten skremma bort tyven. Med det er ikke alltid det fungerer, for gaten kan være tom og naboene borte. Alarmtjeneste er bedre: alarmselskapet sender en patrulje og informerer huseieren. Bakdelen er slike tjenester døgnet rundt koster mye, og det tar også tid før patruljen å komme på plass.
 
Den moderne teknologien har kommet med en fordelaktig løsning som kombinerer alarm og overvåkning. Den trådløse husalarmen vi selger gir et høylytt lydsignal på 110 desibel ved innbrudd. Samtidig sender systemet en SMS til deg. Alarmsystemet kan også spille inn lyd. Du kan da raskt bedømme situasjonen. Har du ikke mulighet til selv å rekke fram, ber du naboen om å se ut gjennom vinduet om det skjer noe suspekt på tomten, eller du ringer direkte til politiet.
 

Pålitelig og sikker husalarm

Alarmsystemet styres av en sentralenhet som innbruddsdetektorene kobles til – med ledning eller trådløst. Sentralenheten fungerer også som mottaker for trådløse fjernkontroller. Fjernkontroller bruker du for å aktivere systemet når du forlater huset og deaktivere det når du kommer hjem. Aktivering/deaktivering kan også utføres via mobilnettet, så du trenger ikke kjøre hjem igjen hvis du glemte å aktivere alarmen. Alarmsystemet er beskyttet mot manipulering og oppdager strømbrudd.
 
Strømkilden for sentralenheten er strømnettet via en transformator, eller et 9–12 V-system f.eks. for sommerhytte uten strømnett eller for båt, campingvogn og bobil. Reservestrøm ved strømbrudd kommer fra 6 oppladbare AAA-batterier som lades automatisk i sentralenheten. Fjernkontrollene fungerer med 12 V-batterier (type 23 A, L1028) og detektorene med 9 V-batterier (type PP3). Batteriene må kjøpes separat.

 

Kontakt oss